Vestdijk komt weer tot leven met een festival.

Gemeente, Bibliotheek Harlingen, het Hannemahuis en Boekhandel Van der Velde eren schrijver Simon Vestdijk met het Literair Festival Vestdijk op 4 en 5 september in Harlingen. Met onder andere Vestdijkkenner Kees ’t Hart, Hiske Oosterwijk zingt Gysbert Japicx, historicus Josse Pietersma, literair talent Joost Oomen, 1ste dichter fan Fryslân Eeltsje Hettinga, Friezen-schrijver Flip van Doorn, muziek en lekker eten. Het festival vindt plaats in de gezamenlijke tuin achter de bibliotheek, de boekhandel en het Hannemahuis in Harlingen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van der Velde in Harlingen en online via de knoppen hieronder.

Het Literair Festival Vestdijk organiseren we in de buitenlucht voor een beperkt aantal bezoekers, zittend op voldoende afstand van elkaar. Vaccinatiebewijzen of negatieve testresultaten zijn niet nodig.

Zie voor meer informatie hier.