PostNL brengt een postzegel uit met het portret van A.F.Th. van der Heijden. De oplage bedraagt niet meer dan zeventig, door de auteur gesigneerde velletjes.

Als het voorbeeld dat stichting De Tandeloze Tijd laat zien overeenkomt met de werkelijkheid, bestaat elk vel uit vijf postzegels. De kans dat de zegel werkelijk op een envelop terechtkomt, is uiterst gering. Een vel kost immers 75 euro, dat maakt 15 euro per postzegel.

De opbrengst gaat naar genoemde stichting die al enige tijd bezig is met het organiseren van bijeenkomsten voor de liefhebbers van het werk van Van der Heijden.

Eerder dit jaar werd bekend dat het A.F.Th. van der Heijden Huis dat was voorzien in Eindhoven er niet komt. De activiteiten van De Tandeloze Tijd vinden vooralsnog online plaats onder de noemer Heijdeniana-community.