Ondanks het voetbalgeweld zwaaiden 166.000 kijkers gisteren Ruth Joos en Wilfried de Jong uit die op een brommer de studio uitreden. Einde (misschien voorlopig) van een programma dat opgezadeld was met allerlei NPO-eisen. Tijd dat televisiemakers het weer voor het zeggen krijgen in plaats van zenderbaasjes. In de laatste aflevering van Brommer op zee raadde Tommy Wieringa onder meer Gabriele Tergit en Marjolijn van Heemstra Maria Dermoût aan om ons door de wintermaanden te loodsen. Het bezoek aan Charlotte Demantons is fijn om terug te zien.

Bijna niemand wil kijken naar de serie Bestseller Boy, gebaseerd op de roman Bestsellerboy van Mano Bouzamour, al keken er nu 3.000 mensen meer dan vorige week. Of de 110.000 volgende week ook weer kijken tijdens het Kerstdiner is de vraag. Je kunt de hele serie tijdens de kerstdagen wel streamen via NPO Plus.