Met zijn eerste optreden bij De Wereld Draait Door stond Özcan Akyol meteen op de kaart. De vriendschap tussen Matthijs van Nieuwkerk en Akyol is daarna alleen maar gegroeid en ze traden regelmatig op in elkaars programma’s. Het derde boek van Akyol verscheen deze week en het eerste exemplaar van Afslag 23 ging naar de in ongenade gevallen presentator. ‘Dankjewel dat je er altijd bent, in positieve zin.’ Akyol gaf vond, in een interview na afloop, dat Van Nieuwkerk maar snel moest terugkeren op de buis. Op het filmpje van Vandaag Inside, waar Akyol vaste tafelgast is, is goed te zien dat toet literair Nederland was uitgelopen voor de boekpresentatie. Naar eigen zeggen zijn er inmiddels al 25.000 exemplaren (drie drukken) op de markt, dus volgende week is het boek hoog in de top 10 van de bestsellerlijst terug te vinden.