We zijn heel blij met de steun van lezers die onze wekelijkse nieuwsbrief lezen en een donatie overmaken. Slecht twee keer per jaar doen we op de site zelf een oproep om ons te steunen. Dit is het eerste verzoek van dit jaar.

Om de laatste recensies, nieuwsberichten, filmpjes, reportages en interviews et cetera op Tzum te kunnen volgen hoef je helemaal niets te betalen. Dat willen we ook graag zo houden, want de medewerkers werken allemaal voor niets mee aan de site; ze doen dat vanuit hun liefde voor de literatuur.

Toch kost een gratis toegankelijke site veel geld: hosting, de technische ondersteuning en de verzending van boeken om maar enkele kostenposten te noemen. Een klein gedeelte daarvan kunnen we betalen uit de inkomsten uit reclame. We bedanken de mensen die tot nu toe een bijdrage hebben gestort zeer, daardoor kunnen we onafhankelijk van subsidies ons werk blijven doen.

Mocht je ons werk een goed hart toedragen, dan zouden we blij zijn met een bijdrage. Je kunt hier ons werk ondersteunen. (Maak de procedure wel helemaal af.)

Alvast namens de redactie en medewerkers: veel dank!