Elke week komen er via de nieuwsbrief ruimhartige donaties binnen voor onze website, maar we hebben beloofd om slechts twee keer per jaar een berichtje waarin gevraagd wordt om ons te ondersteunen op de site te posten. Dit is het tweede berichtje dit jaar, het jaar waarin Tzum (eerst een tijdschrift en vanaf 2010 een website) 25 jaar bestaat.

Om de laatste recensies, nieuwsberichten, filmpjes, reportages en interviews et cetera op Tzum te kunnen volgen hoef je helemaal niets te betalen. Dat willen we ook graag zo houden, want de medewerkers werken allemaal voor niets mee aan de site; ze doen dat vanuit hun liefde voor de literatuur.

Toch kost ook een gratis toegankelijke site veel geld: hosting, de technische ondersteuning en de verzending van boeken om maar enkele kostenposten te noemen. Een klein gedeelte daarvan kunnen we betalen uit de inkomsten uit reclame. We bedanken de mensen die tot nu toe een bijdrage hebben gestort zeer, daardoor kunnen we onafhankelijk van subsidies ons werk doen.

Mocht je ons werk een goed hart toedragen, dan zouden we blij zijn met een bijdrage. Alvast namens de redactie en medewerkers: veel dank!

Je kunt hier ons werk ondersteunen.