Zie de foto op Flickr.

Arnon Grunberg liggend op de bank met blote voeten. In het midden ligt een vrouw met geile laarzen en netkousen. Ze houdt haar knieën bij elkaar, haar armen houdt ze voor haar borsten, haar handen onder haar gezicht. Daar kun je Freud wel op af sturen.

Rechts zit een jonge vrouw die alleen haar haar nog niet heeft opgegeven. Ik denk dat ze verliefd is op die vrouw in het midden, maar zeker weten doe ik het niet. Ik kan het boek Kamermeisjes & soldaten van Grunberg erbij pakken, want daarin beschrijft hij onder meer zijn ervaringen met het couchsurfen. Maar ik doe het niet. Nu hangt er nog van alles in de lucht. Vooral treurigheid en verloren dromen.

Op Flickr staat onder de foto een link naar een filmpje over het verschijnsel couchsurfen en daarin zien we Grunberg ook langskomen. Dat filmpje is slechts 197 keer bekeken. Deze foto is slechts 22 keer bekeken. Hij is gemaakt door ‘Walkingmarie’. Haar hele account bestaat uit deze foto.