Niet in november 2011, zoals de abonnees beloofd was, maar pas in maart 2012 geeft uitgeverij AFdH de nieuwe A.L. Snijders uit. Het boek zal Verkeersborden en brandnetels gaan heten. De kleine uitgeverij AFdH werkt met een abonnementensysteem. Al eerder dit jaar bleek dat AFdH abonnees liet wachten op de beloofde boeken. Abonnees krijgen luxe edities van boeken toegestuurd. Alleen Voltreffer van Willem Brakman is in het seizoen 2011-2012 verschenen, op 18 december. Naast het boek van Snijders verschijnt voor de abonnees nog een boek: K.H.O.P. Möricke, Vijftig vijftigers.

Het vierde boek is afkomstig van Thierry Abels: Prins, het vieze paard en andere verhalen over mensen die ik ken dat als nieuwjaarsgeschenk uitgegeven wordt. Thierry Abels is het nichtje van Paul Abels. Vorig jaar schreef uitgever Paul Abels zelf het nieuwjaarsgeschenk.