Uitgeverij kleine Uil geeft 10 24Seven-abonnementen weg van Yindo. Die abonnementen geven je het recht om drie maanden lang elektronisch boeken te lenen in de online-bibliotheek van Yindo.

Hoe maak je kans op zo’n abonnement?

Volg Uitgeverij kleine Uil op Facebook (of als je dat al doet, deel dan het Facebookbericht over deze actie) of op Twitter (of retweet het bericht van de uitgeverij). Wij verloten de abonnementen onder iedereen die meedoet.

Wat kan je lezen op Yindo?

Op Yindo kun je een breed assortiment boeken vinden: literatuur, thrillers, reisverhalen, kinderboeken, kookboeken, kunstboeken, managementboeken, tijdschriften, vakbladen en nog veel meer. Op het moment omvat het assortiment circa 2000 titels, waaronder zowel nieuwe als wat oudere titels. Het assortiment groeit bijna wekelijks.

Op welke apparaten kan je Yindo lezen?

Yindo kun je gebruiken op de computer, laptop en tablet. Yindo kun je niet gebruiken op een e-reader.

De voordelen van Yindo

Om Yindo te gebruiken hoef je niets te downloaden, je kunt meteen gaan lezen. Na aanmelden heb je altijd en overal ter wereld toegang tot je eigen bibliotheek. Yindo onthoudt welk boek je leest, waar je bent gebleven en welke aantekeningen en bladwijzers je hebt gemaakt. Alle boeken op Yindo zijn geheel doorzoekbaar en je leest altijd de nieuwste versie van de uitgave. Yindo is bovendien erg flexibel: je kunt een boek permanent kopen, maar het is ook mogelijk om een boek te lenen.

Er zijn ook al diverse boeken van Uitgeverij kleine Uil te lenen via Yindo.