Het is nog even wachten, maar de spanning is er niet minder om. De nieuwe roman van Arnon Grunberg zal in 2015 verschijnen. De datum is ook al bekend: op Moederdag (10 mei). Voor de nieuwe roman maakt Grunberg opnieuw een uitstapje naar uitgeverij Lebowski.

Eerder verschenen De joodse messias en Onze oom al bij deze uitgeverij. Zijn andere werk wordt uitgegeven door Nijgh & Van Ditmar. Oscar van Gelderen van uitgeverij Lebowski maakte zelf het nieuws bekend op zijn Facebook-pagina:

Signed & delivered. The new Arnon Grunberg novel will be published by Lebowski on mother’s day 2015!

Een bijgevoegde foto vormt het bewijs.

UPDATE! Over de nieuwe roman van Grunberg schrijft uitgeverij Lebowski vandaag (7 juni):

Arnon Grunberg gaat een boek over zijn moeder schrijven en trekt met dat doel in het voorjaar van 2014 een aantal maanden bij haar in. Lezers van Grunberg zijn vertrouwd met de sterke band tussen moeder en zoon; ze speelt geregeld – al dan niet versluierd – een belangrijke rol in Grunbergs werk, zowel in zijn romans als non-fictie.
0

Reacties