Schrijfster Maan Leo stapt toch over naar een andere uitgeverij. Voorjaar 2014 zal haar nieuwe roman bij uitgeverij Lebowski verschijnen. Dat heeft de schrijfster zojuist bekendgemaakt op haar Facebook-pagina.

Zal vanaf nu samen met de geweldige mensen van uitgeverij Lebowski de wereld veroveren!

Op Twitter liet haar nieuwe uitgeverij ook van zich horen:

Maan Leo debuteerde met haar roman Ik ben Maan bij de Wereldbibliotheek. Vorig jaar schreef ze nog in een blog dat ze haar uitgeverij trouw zou blijven, nadat ze van uitgeverij Prometheus een ‘invitatie tot overspel’ had ontvangen:

Zonder de hulp (en het oneindige geduld) van mijn uitgever Koen van Gulik was de roman er waarschijnlijk niet eens gekomen. Ik zou het daarom niet echt kies vinden om bij een andere uitgeverij langs te gaan.