Yvonne Kroonenberg is trending topic. Ze deed nogal domme uitspraken in een interview met Nick Muller op HP/DeTijd: over mensen in Amsterdam-Noord bijvoorbeeld: ‘Ik wist niet wat ik zag: mensen die zó primitief zijn dat ze niet eens een gewone zin kunnen uitspreken.’ of Drenten in de Action: ‘Simpele mensen met van die klassieke Drentse koppen, maar met uitdrukkingsloze ogen. Ik liep daar rond en probeerde die mensen te begrijpen, op dezelfde manier als dat ik me probeer te verdiepen in het geestelijk leven van dieren.’ Hoe zou daar de gemiddelde reaguurder bij Geen Stijl op reageren?

A Dat wijf moet een goede beurt hebben, de vraag is, welke zombie gaat die taak op zich nemen?

B Ik heb Hitler ook pas ontdenkt na mijn 30e. Echt een gebrek in mijn opvoeding. Het liefst zou ik mijn ouders op transport zetten.

C Ongehuwd en kinderloos, dat verklaart een hoop. Maar zorgt er ook voor dat dit probleem zichzelf oplost.

D Het leest alsof Dr. Mengele zijn Joodse patiënten beschrijft. Je zal maar een liefhebber zijn van Schubert of Mahler of allebei, denken dat je een ‘kindred spirit’ gevonden hebt in Yvonne Kroonenberg en vervolgens die fascistische verhandeling over je uitgestort krijgen. Dan ga je toch ook liever ever verderop in het concertgebouw zitten. De minachting van het Establishment voor ieder ander is van alle tijden.