Grunbergs Wonderzalf: ‘Uniek project en zonder twijfel de heerlijkst ruikende bibliofiele uitgave ooit. In 2010 ontpopte de alleskunner Arnon Grunberg zich tot alternatief genezer met deze gift aan de mensheid’. Het is te koop op Catawiki tot en met woensdag 20.00 uur en je moet meer dan 70 euro betalen, want dat is het huidige bod. Met de schrijver zelf als veilingmeester worden diverse gelegenheidsuitgaven, bibliofiele uitgaven en parafernalia aangeboden op de veilingsite. Meest in het oog springend zijn de oude schoenen van Grunberg ‘Sta eens in de schoenen van uw favoriete auteur!’ die de veilingmeester inschat op een opbrengst tussen de 250 en 500 euro. Tot nu toe is slechts 110 euro geboden, maar in de laatste uren kunnen de biedingen hoog oplopen.

Het meest levert een wandeling met Grunberg op, want iemand heeft al 750 euro geboden voor een twee uur durende wandeling met de schrijver door Amsterdam van Blauwe maandagen.

Vorig jaar bood Grunberg ook al schoenen ter verkoop aan.

Voor de complete kavellijst, zie hier. Grunberg heeft maat 40.