Komende zaterdag vindt de Nacht van de Poëzie plaats in Utrecht, maar op zondag 2 november komt er een nieuwe ‘literaire’ nacht: de Nacht van de Pulp. Onze medewerker Johannes van der Sluis organiseert de nacht en hij heeft Anton Valens alvast gestrikt om een eerste Pulp-verhaal te schrijven. Lees het persbericht:

1e Nacht van de Pulp

Op zondag 2 november 2014 (Allerzielen) zal de eerste Nacht van de Pulp plaatsvinden in Café Eijlders te Amsterdam. Anton Valens, auteur van onder andere het veel geprezen Het boek ont, is hoofdgast, en leest een speciaal voor de nacht geschreven ‘pulp’-verhaal voor.

Het evenement is geïnspireerd door cultschrijver Ab Visser (1913-1982), die in de jaren zeventig het boektijdschrift Pulp redigeerde. Ter introductie spreekt schrijfster Margreet Hirs, de weduwe van Ab Visser.

Datum/tijd

Zondag 2 november 2014, 21:00u

Locatie

Café Eijlders, Korte Leidsedwarsstraat 47, Amsterdam

Aanmelding/info

nachtvandepulp@gmail.com, een plaats kost 5 euro