We krijgen de laatste dagen vaak de vraag waar het vriendenboek van L.H. Wiener te koop is. Het boek LHW 70, Een liber voor een libertijn waaraan onder meer Nop Maas, Arjan Peters, A.L. Snijders, Roos Custers, Nick ter Wal, Geerten Meijsing, Anton Dautzenberg en P.F. Thomése meewerkten en dat afgelopen zondag werd gepresenteerd, is niet in de reguliere boekhandel verkrijgbaar. Wel is het te verkrijgen op de volgende adressen:

1 Rechtstreeks bij Rob Huizinga (als je op de naam klikt kun je rechtstreeks mailen). Als je het boek bij hem koopt dan wordt het boek in de regio Haarlem en Amsterdam gratis bezorgd. Voor de rest van het land geldt: € 35,- + verzendkosten.

2 Het boek is verder te koop bij antiquariaat Hinderickx en Winderickx (Oudegracht 234, 3511 NT Utrecht. info@hinderickxenwinderickx.nl) voor dezelfde prijs. Op dit adres zijn ook genummerde en door L.H.Wiener gesigneerde exemplaren verkrijgbaar voor de prijs van 45 euro. Zo lang de voorraad strekt.

Dit antiquariaat heeft ook een speciale catalogus met Wieneriana, zie hier (pdf!).

(foto via tweet van Paul Abels, nog zo’n contribuant aan het Wiener-boek. Op Torpedo deed hij verslag van afgelopen zondag.)