Op op 22, 23 en 24 juli vindt het jaarlijkse festival Dichters in de Prinsentuin weer plaats. Naast professionele dichters die worden uitgenodigd door de organisatie is er ook altijd ruimte voor aanstormende of anderszins rondwarende dichttalenten. Die dichters kunnen zich inschrijven. Uit het persbericht:

Dichters in de Prinsentuin staat al jaren bekend om de uitgebalanceerde mix van bekende namen en aanstormend talent. Om tot dit aanstormende talent gerekend te worden, is het wel van belang dat de redactie weet wat u schrijft. Tot 4 maart 2016 is het mogelijk om uw gedichten naar ons op te sturen. De redactie zal zich, gesteund door een paar enthousiaste deskundigen, over de gedichten buigen. Laat uw gedichten lezen en wellicht wordt u uitgenodigd om op 23 of 24 juli in de loofgangen van de Prinsentuin uw gedichten voor te dragen!In de loop van april krijgen alle inzenders hierover bericht. Op Dichters in de Prinsentuin staat de benodigde informatie voor inschrijving voor u klaar.