De veelgeplaagde uitgeverij De Bezige Bij heeft in het najaar in ieder geval één reden tot een feestje: A.F.Th. van der Heijden wordt 65! In de voorjaarsbrochure worden maar liefst 8 pagina’s gewijd aan de festiviteiten. Het interessantst is de verschijning van Kwaadschiks, deel 6 van De Tandeloze Tijd. Daarnaast verschijnt er ook een uitgebreide herdruk van Groepsportret, the who is who van het oeuvre, daarnaast verschijnt de Kellendonklezing indruk en daarnaast nog een speciaal nummer van de Revisor. Maar opmerkerlijker nieuws is ook de verschijning van deel 7 van De Tandeloze Tijd.

In NRC Handelsblad van vanmorgen staat een interview met Van der Heijden ter begeleiding van het feuilleton President Tsaar op Obama Beach, dat vanaf vandaag in de krant verschijnt. Aan het eind van het interview vertelt hij aan Arjen Fortuin over de publicatie van nog een boek:

De Statenhofpers drukt voor mij en een paar intimi in zeer kleine oplage deel 7 van die cyclus: Kastanje a/d Zee. Bibliofiel, dus voor bijna niemand te krijgen. Als dat tot boosheid bij mijn lezers leidt, heb ik niet voor niets geleefd.