Atlas Contact stuurt enkele schrijvers deze dagen op pad om hun eigen foto-impressie van de Frankfurter Buchmesse te maken. Vandaag: Niña Weijers.

weijers-01

Zaal van de openingsceremonie, waar geëngageerd en kritisch werd gesproken door o.a. voorzitter vh Europese parlement Martin Schulz. (Hij was overigens één van de 6 witte mannen in stropdas. De enige vrouwelijke spreker was onze eigen Jet Bussemaker)
Zaal van de openingsceremonie, waar geëngageerd en kritisch werd gesproken door o.a. voorzitter vh Europese parlement Martin Schulz. (Hij was overigens één van de 6 witte mannen in stropdas. De enige vrouwelijke spreker was onze eigen Jet Bussemaker)
Toen het stopte met zachtjes regenen
Fikry El Azzouzi, Saskia de Coster, Peter Terrin, Kris van Steenberge en Annelies Verbeke wachtend in de regen. Voordat we bij de Messe binnen mogen, moet eerst de Vlaamse koning met veel protocol naar binnen worden geleid.
Toen het stopte met zachtjes regenen
Toen het stopte met zachtjes regenen
weijers-04
Met (vlnr) Adriaan van Dis, Connie Palmen, Ted van Lieshout, Ernest van der Kwast en Tommy Wieringa in de bus naar het hotel.
Het NOS journaal komt filmen tussen Utrecht en Arnhem
Het NOS journaal komt filmen tussen Utrecht en Arnhem
Voedselpakket van de NS
Voedselpakket van de NS
Eppo van Nispen tot Sevenaer spreekt 's ochtends vroeg de reizigers toe in de koninklijke loge van Amsterdam Centraal. Hij krijgt het voor elkaar zijn publiek te laten uitbarsten in een driewerf hoera.
Eppo van Nispen tot Sevenaer spreekt ’s ochtends vroeg de reizigers toe in de koninklijke loge van Amsterdam Centraal. Hij krijgt het voor elkaar zijn publiek te laten uitbarsten in een driewerf hoera.