Connie Palmen is de schrijfster van het Boekenweekessay en staat de komende Boekenweek dus in de belangstelling naast Herman Koch, de schrijver van het Boekenweekgeschenk. Voor Koen Schouwenburg, criticus van het Friesch Dagblad en Tzum, tijd om de balans op te maken van een compleet oeuvre: van De wetten tot Jij zegt het.

Het is zowel een overzicht van Palmens werk, alsook een boek over de functie van fictie, het nut van literatuur, het verlenen en krijgen van betekenis en de roman als wapen in de opstand tegen het absurde.

De essaybundel Talend naar betekenis ligt nu in de boekhandel. Voor 15 euro heb je de papieren versie, voor 7,50 de ePub.

Speciale aanbieding voor Tzum-lezers: deze en andere Tzum-boeken kun je als ePub aanschaffen voor slechts 1 euro. Lees hier hoe je dat doet. Niet verder vertellen.