De avondprogrammering, een avond over Kopland in de Martinikerk, moeten we maar zo snel mogelijk vergeten. Galmend geluid, een gesprek dat nergens naartoe ging en in ieder geval weinig tot niets te maken had met Rutger Kopland. Wat wil je ook als je mensen aan tafel hebt die niet van het werk van Kopland houden en zich er nauwelijks in verdiept hebben. Godzijdank droeg Ted van Lieshout nog een mooi gedicht van Kopland voor en wist hij helder te verwoorden hoe ontroering werkt. De avond was verplaatst naar het middenschip van de Martinikerk vanwege de enorme belangstelling, maar in de loop van de avond verlieten tientallen mensen vroegtijdig de kerk.

Nee, dan de dag. De zon scheen zoals dat hoort en het theeveld stond weer bomvol mensen. Publiekslievelingen waren gisteren Tonnus Oosterhoff, Ellen Deckwitz, Victor Schiferli en opnieuw Ted van Lieshout. Een fotoreportage.

Marije Langelaar

Vicky Franken

Mustafa Stitou

Luisteren naar Ted van Lieshout

Pauline Durlacher en Ellen Deckwitz

Pauline Durlacher

Tonnus Oosterhoff

Victor Schiferli

Dichters in de Prinsentuin 2017

Eva Gerlach

Bierdrinkers

Joost Oomen

Tjitske Jansen

Dichters in de Prinsentuin 2017

Dichters in de Prinsentuin 2017