Ze wordt omschreven als ‘veelschrijver’ door haar nieuwe uitgeverij Das Mag: Saskia de Coster komt overvliegen van Prometheus. Het persbericht:

De nieuwe roman van Saskia De Coster zal bij Das Mag Uitgevers verschijnen! In de woorden van de auteur zelf: ‘Das Mag en ik zijn voor elkaar gemaakt: we denken allebei niet volgens de vooropgezette regels. Grenzen moet je overschrijden — dat doe ik in mijn werk ook het liefst. Das Mag symboliseert de eeuwige jeugd in het literaire landschap: het beste anti-roestmiddel tegen een afgeroest mechanisme.’

*BLOOST*

De roman zal over moderne vormen van ouderschap gaan: ‘Maar dan wel op mijn eigen manier. Een niet-traditioneel moeder-zoon-verhaal.’ Saskia en Das Mag hebben al een lange geschiedenis samen. Zo was ze vorig jaar nog gastredacteur van Das Magazin en stond ze meerdere malen op ons festival. Voor Das Mag-redacteur Marscha Holman, die ook al Saskia’s vorige romans begeleidde, komt met de overstap nu een langgekoesterde wens uit.

(foto: screenshot via YouTube)