Maarten ’t Hart mocht in De Wereld Draait Door aanschuiven om over zijn nieuwe boek te praten: een ode aan Johann Sebastian Bach. Over het item wordt veel gesproken op social media. Kijkers uiten hun woede over de aanwezigheid van Prem Radhakishun. Tijdens het gesprek met ’t Hart is Radhakishun (die achter de schrijver op de bank zit) met heel andere dingen bezig.

Kijkers vinden dat ’t Hart niet serieus genomen werd in de uitzending. Een kleine bloemlezing van social media:

Respectloos. En de zogenaamde “lol” had hopenlijk niets met Maarten te maken, maar het gaf zóveel rumoer. Respectloos zó als gast een interview met een andere gast bij te wonen. #ikgajeboekkopenMaarten!

De passie waarmee Maarten ‘t Hart vertelde over zijn liefde voor de muziek van Bach was zeer indrukwekkend! Ik wilde mij niet focussen op die akelig, immer aanwezige Prem. Ik begreep het gegniffel ook niet! Wat was de lol?

Heel jammer dat Maarten ’t Hart niet serieus genomen werd. Ik begreep niet waarom Prem niet tot orde geroepen is. De sidekick zat ook gekke gezichten te trekken tijdens het interview. Schandalig!

Waarom krijgt Matthijs van Nieuwkerk niet op zijn oortje te horen dat hij Prem gewoon in elkaar moet slaan. Waarom, waarom, waarom zit hij daar steeds.

Wat een idioot gedrag van die Prem achter Maarten ’t Hart zijn rug. Is daar nou niemand die daar erg in heeft?

Enfin, kijk hieronder het item terug!