Dankzij De Wereld Draait Door werd Lévi Weemoedt vorig jaar weer tot leven gewekt en vorige week kreeg hij opnieuw de lachers op de hand met zijn nieuwe poëzie in de talkshow. Dat resulteert in een vierde plek op de bestsellerlijst van deze week. Zijn door Özcan Akyol samengestelde bloemlezing staat deze week ook opnieuw in de bestsellerlijst: op 17. Weemoedt wordt op de voet gevolgd door Tim Hofman met zijn ‘luchtige gedichten’ in Grappig jammer.

De eerste en derde plek in de lijst wordt ingenomen door Geert Mak met de paperbackuitgave en de gebonden editie van Grote verwachtingen.

Voor de rest: Oek de Jong zakt naar plek 14, Griet op de Beeck naar 15, Charlotte van den Broeck naar 19, Ilja Leonard Pfeijffer naar 22. De dundrukeditie van Godfried Bomans komt binnen op 43. Frank Westerman pikt in aan de staart op 57.

Alle tijd van Ronald Giphart is na een opleving vorige week (plaats 41) voorlopig uit de top 60 gevallen.