Karin Sitalsing, Anton Valens, Gerrit Jan Zwier, Lieve Joris, Peter Delpeut, J.V. Neylen en H.M. van den Brink hebben op de socials en op de site van Atlas Contact verslag gedaan van het coronavirus in hun omgeving. Dat levert uiteenlopende verhalen op. ‘Omdat alle ijkpunten – werkschoolzwemlesklaverjasclubpianolesvrijmibo – zijn weggevallen is het nu altijd maandinswoensdondervrijzaterzondag,’ schrijft Sitalsing. De Malinezen maken zich niet zo druk, schrijft Lieve Joris: ‘Dat virus houdt niet van de warmte, dus het komt niet deze kant op. De hitte is ons medicijn.’

Karin Sitalsing over het coronavirus in Groningen
Anton Valens over het coronavirus in zijn volkstuin
Gerrit Jan Zwier over het coronavirus
Lieve Joris over het coronavirus in Mali
Peter Delpeut over het coronavirus in Japan
H.M. van den Brink over het coronavirus in Frankrijk
J.V. Neylen over het coronavirus in Antwerpen

Op de Facebookpagina van Atlas Contact vind je meer verhalen en een enorme lading aan dagelijkse tips.

(foto Karin Sitalsing)