‘Trots als een pauw met duizend veren. Vooral omdat het een geweldig boek is. Ligt al bij de drukker. 19 augustus overal te koop. Never a dull moment!’ Dat schrijft uitgever Joost Nijsen op Facebook. Eerder dit jaar liet Lubach al weten dat hij met een nieuw boek bezig was, maar hij liet daarbij in het midden of het bij Podium uit zou komen. Dat is dus wel het geval. Stoorzender is de titel van het boek, een ‘midlife memoir? Een entertainend boek over de keerzijde van roem? Of toch een liefdesroman? Of toch eerst en vooral een boek om heel vaak bij in de lach te schieten? De lezer mag het straks zeggen.

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan en schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, televisie, politiek, het leven en de liefde.

Arjen Lubach: ’In Stoorzender komt alles samen: stukken over mijn jeugd en over de wereld van nu, komische anekdotes, maar ook persoonlijker verhalen over de liefde, ouder worden en het leven als zodanig. Het boek beslaat de laatste twintig maanden voor mijn veertigste verjaardag, afgelopen oktober.’