Ook dit jaar zet de CPNB tijdens de feestdagen de ‘bewustwordingscampagne’ Geef meer met een boek in om kopers naar de boekhandel te lokken. Of zoals de stichting de campagne zelf verwoordt:

Een boek is een persoonlijk cadeau met grote meerwaarde (…). Boeken zorgen voor verrijking en verdieping, verhalen bieden ontspanning en ontsnapping, maar bovenal kan het lezen van boeken het verschil maken in de ontwikkeling van mensen.

Robert ten Brink geeft deze kerst met een boek ‘een brok in de keel’ cadeau. Ook ambassadeurs Diederik Jekel, Ellie Lust, Siham Raijoul en Nadia Zerouali delen hun leesplezier en geven juist deze kerst een boek cadeau aan een familielid, vriend, of geliefde. Vijf mooie thema’s met bijbehorende boekentips zorgen ervoor dat je nog sneller je perfecte kerst cadeau kunt vinden. Met een boek geef je meer.

Kluun (ooit een marketingjongen) kraakt vandaag op zijn Facebook-pagina de campagne van de CPNB:

Mijn oude reclamehart huilt als ik deze futloze, laffe, lelijke, nutteloze, nietszeggende, slappe, abominabel ontworpen…

Geplaatst door Raymond van de Klundert op Woensdag 11 november 2020