Ze hebben nog 31 dagen te gaan, maar de initiatiefnemers die de crowdfundingsactie op touw hebben gezet om het Haagse antiquariaat Colette te redden, hebben het streefbedrag al binnen een paar dagen gehaald. Toch gaan ze door:

Het is ons in drie dagen gelukt, maar toch laten we de donatiepagina de volle dertig dagen open staan. Met het bedrag dat nu is opgehaald kunnen we immers net aan Colette redden, maar elke euro die we verder nog ophalen draagt bij aan de levensvatbaarheid van de onderneming, om nog maar te zwijgen over het geld dat we nodig hebben om achterstallig onderhoud aan het pand te plegen. Bovendien zou het niet eerlijk zijn voor al die mensen die zaten te slapen toen de eerste ronde met een noodgang werd opgehaald, maar die toch graag bijdragen aan ons kleine boekenparadijsje! Blijf dus vooral onze actie delen.

Je kunt hier nog bijdragen aan de actie.