Gisteren plaatsten we het ‘diepte-interview‘ met Arnon Grunberg in M op Tzum. Lale Gül was de hoofdgast en kreeg veel tijd toebemeten en de winnaar van de P.C. Hooftprijs moest het doen met een paar zeer oppervlakkige vragen in het vraaggesprek van ‘zes minuten, een schamel wereldrecord’. Dat schrijft Han Lips de tv-recensent (achter wie veel auteurs schuilgaan) in de lokale krant Het Parool die met een kritisch oog naar Margriet van der Linden keek.

Die liet zien dat je in zes minuten ook Arnon Grunberg kunt interviewen. Meer tijd nam ze niet voor de schrijver die deze week werd uitgeroepen tot winnaar van de P.C. Hooft-prijs. […] Van de zes minuten voor Grunberg werd eerst een minuutje opgesnoept door een filmpje met illustere oud-winnaars van de P.C. Hooft-prijs. Twee van de zes vragen die M voor hem had, gingen eigenlijk over Lale Gül.