Sander Verheijen, hoofdredacteur van Hebban – de marketingwebsite van de CPNB – deed mee aan de reading challenge van de eigen site. Zijn challenge voor 2021 was 12 boeken. Maar elke maand een boek lezen was toch te hoog gegrepen: het werden er 8.

De Genesissleutel Jeroen Windmeijer
Nevenschade – Jens Vern
De Zilveren Strop 2021 de winnende verhalen – diverse auteurs
De laatste Vermeer – Jonathan Lopez
De slag om Hema – Stefan Vermeulen
De partij dat ben ik – Chris Aalberts
Scenario – Thomas Acda
Mark Rutte – Petra de Koning

Het boek met winnende verhalen voor de Gouden Strop schrijfwedstrijd organiseert Hebban zelf. Achter het pseudoniem Jens Vern gaat Sander Verheijen zelf schuil. Jens Vern deed ook mee aan reading challenge, maar hij kwam niet zo ver.

Voor 2022 heeft Verheijen zijn reading challenge weer op 12 gezet.