Volkskrantoproer. Aaf Brandt Corstius schreef een redelijk milde column in de Volkskrant over de dickpicsturende Marc Overmars. De conclusie:

De gewoonten die je als topvoetballer zou moeten hebben ontwikkeld, zijn een focus op je werk en vrij veel zelfdiscipline. En de gedachte die iedere man zou moeten hebben, is: jeetje, ik heb ineens zin om ongevraagd een foto van mijn piemel aan iemand te sturen, maar dat moest ik maar eens niet doen.

Maar dat is kennelijk te hoog gegrepen.

Politiek tekenaar Jos Collignon tekende hogepriesteres ‘Aaf’ met twee snoeimessen met voor zich een man (Overmars hangt er op een briefje bij) die door vier vrouwen uit elkaar getrokken wordt. Het onderlichaam – Aaf staat ervoor dus helemaal goed zien we het niet – is ontbloot, maar de suggestie is dat ze klaarstaat om Overmars te ontmannen.
Opmerking van Collignon bij de tekening die hij ook op Twitter heeft gezet:

Oké, een dickpics versturende sufferd maar het gelul, om in stijl te blijven, groeit intussen buiten proporties met onherstelbare schade.

Gijs Groenteman, de man van Aaf Brandt Corstius, vond de tekening minder leuk: