In de podcast ‘Weer een dag’ van Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen vertelt de laatste dat hij volgende week gaat ‘snavelen’ met Paloma Sanchez (van Meulenhoff) en dat ze maar beter vette voorschotten kan meenemen, anders komt dat vrijstaande huis in Amsterdam nooit in zicht. Wat ironie is en wat waarheid, is zoals altijd lastig te duiden, maar naast de uitgave van Totaal 3 heeft Van Roosmalen het ook over een roman over het talkshowavontuur dat hij met Groenteman beleefde op SBS6. Of het een roman wordt weet hij nog niet zeker, want iedereen komt met naam en toenaam terug in het boek.

In het programma Marcel en Gijs deed Van Roosmalen elke dag aan leesbevordering, wat neerkwam op boekpromotie voor Totaal 2. Van de CPNB ontving hij in de laatste uitzending een speldje als Ambassadeur van de Leesbevordering.

Beluister de hele podcast hier.