In het programma Media Inside waarin Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen samen met twee BN’ers andere programma’s met BN’ers afzeiken, was ook even aandacht voor literatuur. ‘En dan wat lichts,’ kondigt Van Roosmalen het onderwerp aan over Kluun. Kluun zit namelijk op TikTok waar hij reclame maakt voor zijn eigen boeken. Media Inside vertoont dit filmpje.

@kluun Staan mijn boeken op jouw school op de leeslijst? 👀📚 #boektok #booktok #kluun #lezenvoordelijst ♬ original sound – Kluun

Kluun bespreekt de vraag ‘Staan mijn boeken op jouw school op de leeslijst?’ omdat er ook leraren zijn die zijn boeken verbieden.

‘Ik begrijp die leraren heel goed dat dat allemaal niet op de leeslijst mag,’ zegt Van Roosmalen. ‘Ja, ik bedoel, je hebt als schrijver wel een bodem. Tuurlijk, boeken moeten worden gepromoot, maar de dag dat je op TikTok je werk gaat zitten aanprijzen… Ja, ik vind dat er een zekere bodem is.’

Zie het onderwerp hier terug (vanaf 23.00).