Van Ineke Swanevelt verscheen onlangs bij AFdH Laatste lente met Peter Müller/A.L. Snijders. Daarover werd ze geïnterviewd bij Nooit meer slapen door Pieter van der Wielen. Op de helft van het gesprek komt de midscheepse aanval van L.H. Wiener op Tzum (zonder de naam te noemen) aan de orde. Van der Wielen noemt het ‘een heel vals stuk, boosaardig stuk’. Swanevelt wil niet echt reageren. ‘Die heeft rekeningen te vereffenen die ver voor mijn tijd liggen. En dan moet je gewoon een heel simpel woordje, een woordje dat met een j begint en de tweede letter is een a en dan komt er een l en dan komt er o e en dan komt er z i e. Eén woordje en dat is ook nog heel lang en als je dan ook nog een karakter hebt…, maar goed ik ga me niet in dezelfde modderpoel wagen als eh…’

Lees de stukken van L.H. Wiener hier en hier.