De boekenbijlage van de Volkskrant is deze week een echt bewaarnummer. Naast het korte interview met Bastiaan Bommeljé is vooral het langere dubbelinterview met Nicolien Mizee en Ger Beukenkamp bijzonder humoristisch.

Als je de digitale versie leest, krijg je nog meer informatie, want halverwege het interview gaat interviewer Bo van Houwelingen kolven. De lezers van de papieren Volkskrant missen dan deze grappige scène:

Ik moet eigenlijk ook even kolven.
Ger: ‘O ja! Hoe wil je dat? Wil je even apart zitten? Of draai je je gewoon even om…?’

Nou, ik moet wel even met mijn borsten bloot.
‘Dat kan mij niets schelen.’

Nicolien: ‘Mij ook niet.’

Terwijl Ger koffie inschenkt, kijkt Nicolien gefascineerd toe hoe de spandex kolf-bh wordt aangetrokken. ‘Goh, het lijkt wel een soort Star Wars-pakje. En zit er een soort motortje aan? Ger, wist jij dit?’

Ger: ‘Nee! Werkt het hetzelfde als bij koeien?’ ‘Hoe vaak moet je dit doen?’ ‘Wil je een krentenbol?’