Het nieuwe semi-vaste viertal Esmé van den Boom, Koen Schouwenburg, Roos Custers en Willem Goedhart bespreken De beesten het debuut van Gijs Wilbrink: een boek over nertsenfokkerijen, motorcross en de Achterhoek, wat de ingrediënten voor een ontzagwekkend goed geschreven roman blijken te vormen. Verder natuurlijk aandacht voor het laatste boekennieuws, fijne leestips en een mooie column van de jarige Ronald Ohlsen over het sonnet en de kracht van het nutteloze.

De podcast ‘Lezen is vurrukkulluk’ wordt elke laatste donderdagavond van de maand live opgenomen in Forum Groningen, in de bibliotheek op de 3e verdieping. Bijwonen is mogelijk; kom gezellig langs en luister mee!

Met dank aan onze partners: literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. Techniek en montage zijn in handen van Podgront.

(Foto: © Lieke van den Krommenacker.)