Natascha Tijans van boekhandel Broekhuis in Almelo is een van de nieuwe leden van de rubriek ‘Boekenraad’ in de Volkskrant, waarin elke week een boekhandelaar van dienst zijn of haar licht mag laten schijnen over de plaatselijke top 10. Emilia Menkveld ziet dat De beesten van Gijs Wilbrink op 5 staat in Almelo en vraagt of dat te danken is aan het Eus-effect.

Nee, dat boek liep al heel goed. Er was ook geen extra vraag naar Laura van der Haar, die afgelopen keer te gast was. Misschien gaan we er iets van merken als het programma langer loopt, maar nu in elk geval niet.

Boekhandel Broekhuis tipt deze week Als de liefde van Theodor Holman. Dat boek is uitgegeven door Sunny Home. Sunny Home is de uitgeverij van de deze week tot ridder geslagen Kees Schafrat. Kees Schafrat is ook de eigenaar van Broekhuis. En zo is alles weer rond.