Om de laatste recensies, nieuwsberichten, filmpjes, reportages en interviews et cetera op Tzum te kunnen volgen hoef je helemaal niets te betalen. Dat willen we ook graag zo houden, want de medewerkers werken allemaal niet mee aan de site om het geld, maar vanuit hun liefde voor de literatuur. Dat doen we digitaal al sinds 2010. We zijn van plan om daar ook enige tijd mee door te gaan.

Toch kost ook een gratis toegankelijke site veel geld: hosting, de technische ondersteuning, de verzending van boeken om maar enkele kostenposten te noemen. Een klein gedeelte daarvan kunnen we betalen uit de inkomsten uit reclame. Via de nieuwsbrief van Tzum, krijgen we ook regelmatig bedragen overgemaakt via onze lezers. Heel fijn om te merken dat ons werk gewaardeerd wordt.

Mocht je ons werk een goed hart toedragen, dan zouden we blij zijn met een bijdrage. Alvast namens de redactie en medewerkers: veel dank!

Je kunt hier ons werk ondersteunen.

(foto via Flickr)