Aan het slot van deze voorjaarsmaand bespreekt ons panel de roman Het laatste voorjaar van Minke Douwesz: een boek over een lerares Duits die huis en haard achter zich laat en op de fiets stapt om het geboortehuis van Tsjechov te bezoeken. Onderweg overdenkt ze haar leven, doorstaat ze weer en wind en heeft ze innige ontmoetingen met passanten. Naar verluidt zijn de meningen verdeeld over dit populaire boek, dus het belooft een enerverende avond te worden, met naast een gesprek over de roman natuurlijk ook nog volop aandacht voor al het laatste nieuws uit de literaire wereld, eigenzinnige boekentips, en een mooie ode aan de Tzum-prijs. Kom luisteren in het Forum, of volg ons in je podcastapp!

Wie: Esmé van den Boom, Koen Schouwenburg, Roos Custers, Willem Goedhart
Wat: Minke Douwesz – Het laatste voorjaar
Waar: Forum Groningen, 3e verdieping (bibliotheek)
Wanneer: donderdag 25 mei, 20.00 uur