De nomade van Anya Niewierra staat voor de tweede week op rij op 1 in de Bestseller 60. Op plaats 7 vinden we Libris Literatuur Prijs-winnaar Ik kom hier nog op terug van Rob van Essen (-2). Lale Gül staat een plek lager met Ik ben vrij (-4). Haruki Murakami is flink gezakt met zijn De stad en zijn onvaste muren. De roman staat deze week op plek 25 (-17).

Het pamflet Fascisme en populisme van de populaire Italiaanse auteur Antonio Scurati keert na vijftien weken afwezigheid terug, op plek 32. Je bent prachtig van de Amerikaanse Ann Napolitano staat op plaats 35 (-6). Nieuw in de lijst is Bechamel Mucho van Dimitri Verhulst. De nieuwe roman van de Vlaamse auteur begint op plek 37.

Mathijs Deen profiteert van het winnen van de Gouden Strop. Zowel De redder als De duiker staat in lijst, op respectievelijk plaats 41 (-5) en 47 (-). Op plaats 47 staat Frank Westerman met Zeven dieren bijten terug (-6). Ten slotte komen we Lale Gül nog een keer tegen. Haar debuut Ik ga leven keert wederom terug in de lijst en wel op plek 53.

De gehele Bestseller 60 vind je hier.