Tussen de thrillers en non-fictie door staat er ook nog wat literatuur in de Bestseller 60 van week 26. Rob van Essen blijft met Ik kom hier nog op terug op plek 9 staan, zoals de titel van de Libris Literatuur Prijs-winnende roman al voorspelt. Lale Gül zakt twee plekken met Ik ben vrij en komt op plaats 13 uit.

Op plek 27 vinden we een nieuwe titel: Zevenpoot van Arnon Grunberg, dat volgens Trouw ‘nu al de grappigste roman van het jaar’ is. Het boek bevat illustraties van Thé Tjong-Khing. Je bent prachtig van de Amerikaanse Ann Napolitano staat op plaats 31 (+6). De in opspraak geraakte Dimitri Verhulst stijgt met zijn roman Bechamel Mucho naar plek 34 (+14). Tevens is vermeldenswaardig dat Freek de Jonge nieuw in de lijst is met het non-fictieve De Zeeuwse jaren.

Ten slotte zakt De stad en zijn onvaste muren van Haruki Murakami steeds verder weg. De roman staat op plaats 50 (-16).

De gehele Bestseller 60 vind je hier.