De altijd kritische lezers van ‘Lezen is vurrukkulluk’ lezen Ik ben fan van Sheena Patel dat in Londen de winkels uitvloog: een openhartig en veelzijdig dagboekrelaas van een jonge vrouw die in een sociaal netwerk van relaties en frustraties verstrikt raakt. Is dit de nieuwe Bridget Jones? En zijn Esmé van den Boom, Koen Schouwenburg, Roos Custers en Willem Goedhart fan? Verder weer veel boekennieuws, een handjevol leestips en onze ode aan de Tzum-prijs.

De podcast ‘Lezen is vurrukkulluk’ wordt elke laatste donderdagavond van de maand live opgenomen in Forum Groningen, in de bibliotheek op de 3e verdieping. Bijwonen is mogelijk; kom gezellig langs en luister mee tussen de boekenkasten! Volg ons ook op Instagram voor informatie en persoonlijke boekentips.

Met dank aan al de partners: literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. De podcast is een productie van Podgront, techniek en montage door Robin Eggens.