Het panel bestaande uit Esmé van den Boom, Koen Schouwenburg, Roos Custers en Willem Goedhart bespreekt een intrigerende roman over zien en gezien worden, microbiologie en het stalken van onbekende mannen. Wat maakt In het oog van Marijke Schermer zo sterk, en wat spreekt de kritische sprekers minder aan? Verder is er het nodige aan de hand in de literaire wereld dat geduid moet worden, uiteenlopende boekentips, en de vaste ode aan de Tzum-prijs.

De podcast ‘Lezen is vurrukkulluk’ wordt elke laatste donderdagavond van de maand live opgenomen in Forum Groningen, in de bibliotheek op de 3e verdieping. Bijwonen is mogelijk; kom gezellig langs en luister mee tussen de boekenkasten! Volg ons ook op Instagram voor informatie en persoonlijke boekentips: @lezenisvurrukkullukpodcast.

Met dank aan de partners: literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. De podcast is een productie van Podgront, techniek en montage door Robin Eggens.

Lees ook dit interview met Marijke Schermer