Schrijver Richard de Nooy zoekt ‘een goed heenkomen’ voor de restpartij van zijn eerste roman Zes beetwonden en een tetanusprik. Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar heeft nog 395 exemplaren van de roman over en wil de partij kwijt. De roman is onderdeel van een trilogie, waarvan de delen los van elkaar te lezen zijn. Het tweede deel Zacht als Staal kreeg lovende kritieken, ook op deze site.

Op zijn website schetst de schrijver zijn dilemma:

– Vorige week kreeg ik van mijn uitgever Nijgh & Van Ditmar te horen dat ze de resterende 395 exemplaren van mijn debuutroman voor een prikkie willen verkopen.

– Ik moet vóór 23 april aangeven of ik die 395 exemplaren wil opkopen.

– 729 lezers hebben tot op heden Zes beetwonden en een tetanusprik gekocht.

– De Engelse editie van Zes beetwonden werd in Zuid-Afrika in 2008 uitgeroepen tot het beste debuut van het jaar. Ook in Nederland is het boek lovend besproken.

– 918 lezers hebben tot op heden mijn tweede boek, Zacht als Staal, gekocht.

– Ook Zacht als Staal (uitgekomen in 2010) is lovend besproken.

– De twee boeken zijn delen I en II van een drieluik die los van elkaar gelezen kunnen worden. Ik ben momenteel bezig met Deel III.

– Dat betekent dat (918 – 729 =) 189 lezers wél Deel II maar níét Deel I van het drieluik hebben gelezen!

Mijn aanbod

– Ik ben op zoek naar 395 lezers die Zes Euro voor Zes Beetwonden over hebben. (Dat bedrag is inclusief verzendkosten!)

– Stuur mij een mailtje – richarddenooy at live punt nl – en ik stuur verdere informatie.

– Het zou helemaal prachtig zijn als iedereen die boeken en lezen een warm hart toedraagt dit bericht doorgeeft via Facebook en Twitter.

Aangezien ondergetekende hetzelfde heeft meegemaakt, wordt deze actie van harte ondersteund. Koop Zes beetwonden en een tetanusprik. Nu voor een prikkie.