Begin volgend jaar verschijnt het nieuwste boek van Frank Westerman bij een nieuwe uitgever: Westerman verruilt Atlas voor De Bezige Bij. Uit een persbericht blijkt dat het nieuwe uitgeefhuis Atlas-Contact op een andere manier omgaat met fictie en non-fictie.

‘Bij elke vorm van migratie is sprake van push- en pullfactoren. Atlas, mijn uitgeverij van het eerste uur, is dit jaar opgegaan in Atlas-Contact, een huis dat bij de verbouwing nieuwe schotten heeft aangebracht tussen fictie en non-fictie. Wat ik de afgelopen 19 jaar het meest waardeerde bij Atlas – dat literaire teksten, waargebeurd en verzonnen, tegelijk en tezamen de hoogte in werden gestoken – gaat hiermee naar mijn gevoel verloren. Tot mijn grote vreugde heb ik in De Bezige Bij een nieuw uitgeefhuis gevonden dat op eenzelfde manier over literatuur denkt als ik en me net zo’n welkomstgevoel biedt als destijds uitgeverij Atlas.

Dier, bovendier is de laatste titel van Westerman bij Atlas. De oude titels verhuizen mee naar De Bezige Bij.