De website van het literaire tijdschrift Das Magazin is onlangs geheel vernieuwd. De ‘Linda van de Nederlandse letteren’ heeft nu een strak vormgegeven digitaal platform, waarop de drie pijlers van initiatiefnemers Toine Donk en Daniël van der Meer zijn samengevoegd. Uiteraard vind je er de mogelijkheid om je te abonneren op het tijdschrift Das Magazin, maar ook informatie over Literaturfest (een literaire talkshow, ‘niet gehinderd door enige kennis van zaken’) en de Leesclub. De website laat proeven, maar trakteert niet: wie het tijdschrift wil lezen moet het bestellen, wie wil weten wat er gezegd wordt in de talkshow moet er naartoe gaan en wat er wordt besproken met auteurs tijdens de Leesclub blijft voor digitale bezoekers een mysterie. Een benadering die perfect past bij de visie van Das Magazin: voor een verfrissende, opgetogen beleving van literatuur dient men in de benen te komen.