Op de site van DJP (je weet wel, van die geinige filmpjes) werd het groots aaangekondigd: ‘In het kader van de DJP reist auteur Daan Heerma van Voss door het land!’ Daarnaast een foto van hem en het logo van DJP. Op zijn eigen blog houdt Heerma van Voss een blog bij waaruit blijkt (aan het einde van de tweede week) dat hij daar zelf niet zo goed van op de hoogte was:

In Weesp, op het Vechters College, tref ik Saskia Maaskant (naar eigen zeggen geen familie van de voormalig kroonprins van het trainersgilde Robert Maaskant), die met haar boek Kieuw is genomineerd voor de Dioraphte Jongeren Prijs, een prijs waar ik tot mijn verbazing een soort reclame voor maak, terwijl ik er nog nooit voor ben genomineerd, en er eigenlijk ook nog niet van had gehoord. Maar goed. Stem allemaal!

Buitengewoon leuk blog overigens. Onze held Eppo van Nispen rijdt op de laatste dag ook mee: ‘als mensen mij vragen of het glas halfvol of halfleeg is, zeg ik: helemaal vol!’ Ook beeldend het einde van de dag als iedereen weer in Amsterdam is:

Wanneer we over de grachten richting het CPNB toelopen, passeren we het kantoor van Sebes. Eppo roept: Fuck Sebes!