In een vlek moet je niet wrijven, maar Yvonne Kroonenberg deed dat toch. Een korte samenvatting met de laatste ontwikkelingen. Yvonne Kroonenberg sprak met Nick Muller van HP/DE Tijd en deed enkele domme uitspraken waar veel reacties op kwamen. In een onhandig interview met RTV Drenthe gaf ze aan dat ze het stuk wel vooraf ter inzage had gekregen, maar dat ze geen tijd had om het becommentariëren. We hebben dus met een ongeautoriseerd interview te maken, benadrukt ook de schrijver Nick Muller. Gisteren zei Kroonberg bij The Post Online ‘HP/De Tijd heeft mij lomp geciteerd’ in de eerste aflevering van een nieuwe mediarubriek, die echter dezelfde dag al aangevuld moest worden omdat HP/De Tijd de daadwerkelijke tapes online zetten zodat iedereen kan naluisteren dat er van lomp citeren geen sprake is, wel van goede journalistiek.

Prettige Pasen verder.