Heel het huisgezin juicht: Sir Edmund is terug. En ook de vaste verslaggever van het Feestje van de week, Haro Kraak, die de rest van zijn artikelen altijd van achter de computer kan maken. Deze keer reisde hij af van Amsterdam naar Biddinghuizen, Lowlands om precies te zijn, om te gaan kijken naar een show van Rob Waumans en Ivo Victoria die uit Amsterdam komen en die de Amsterdammers F. Starik en dj Joost van Bellen ontvingen. Gelukkig was ook Joke van Leeuwen aanwezig (die woont toch in Vlaanderen). De rubriek Feestje van de week heeft fors moeten inkrimpen. De bijbehorende foto, die meestal anderhalve pagina besloeg is nu gereduceerd tot een paar koppen boven de rubriek. Deze keer ook nog met een misser, want presentator, schrijver Rob Waumans wordt Rob Wauters genoemd.

Hieronder de resultaten, ook van de afgelopen weken, toen Gidi Heesakkers op pad was en die meestal wel verder reikt dan de hoofdstad en omgeving. Ik ben alleen vergeten op te schrijven waar het feestje van de week op 2 augustus was.

Feestje van de week 23 aug

Feestje per provincie 23 aug

0