Op de website van Linda beantwoordt Jamal Ouariachi enkele vragen, onder meer ‘Wat is het mooiste boek wat [sic] je ooit hebt gelezen en waarom?’ Het antwoord is opmerkelijk:

Mein Kampf van Adolf Hitler, omdat het verboden is: boeken horen niet verboden te worden, hoe verwerpelijk hun inhoud of auteur ook mogen zijn. Hitler kon trouwens heel aardig schrijven, voor een debutant.

Eerder schreef Ouariachi de handleiding Antisemitisme voor beginners Pakket. Allemaal ironisch, om te lachen en te provoceren.

Afgelopen zaterdag wenste Jamal Ouariachi en David Pefko de hoofdredacteur van dit weblog nog de kanker toe. Het lijkt er op dat de schrijver hard op zoek is naar een relletje. In november verschijnt zijn nieuwste roman bij uitgeverij Querido ‘over een ontwikkelingshulpgoeroe die zich ontpopt als pleitbezorger van pedofilie’.

De oprichter en naamgever van de uitgeverij, Emanuel Querido, werd in 1943 in Sobibor om het leven gebracht.