Leon Verdonschot heeft een roman geschreven. Wie de kranten in het weekend opensloeg, kon er niet omheen. Grote interviews in de Volkskrant en NRC Handelsblad. Niet iedereen kon de openhartigheid van Verdonschot (onder andere over zijn leven als hoerenloper) waarderen. Collega-schrijver Herman Stevens trekt van leer op Facebook.

Op Tzum.info werd de roman Alles van elkaar door Guus Bauer besproken, waarin hij Verdonschot een ‘aimabel mens’ noemt. Stevens reageert fel op die bewoordingen:

Wat jij ‘een aimabel mens’ noemt, lijkt mij een stevige sociopaat die de mond vol heeft over z’n principes en zijn liefde voor Bruce Springsteen maar ondertussen van voren niet weet hoe hij van achteren in elkaar zit, wat toch wel helpt als je de grote bink wil uithangen in een boek.

Hij vervolgt: ‘Die interviews in NRC en Volkskrant waren ronduit walgelijk. Wat een klootzak.’